corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » tid issue/battery discharging issue


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author tid issue/battery discharging issue
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
30th May 09 at 01:45   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

basically put ignition on, info display in centre of dashboard doesnt light up. put headlights on then it does. although it only starts working when headlights go on. for example tonight start car, headlights on date is back to 1992. time at 00

left my mates house half an hour ago and its reset. so it has an ignition live problem. the cars battery has decided it wants to drain itself. anyone think perhaps they are linked somehow? and where do i start looking for the live to them?

[Edited on 30-05-2009 by Nic Barnes]
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
30th May 09 at 06:46   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

send me 20
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
30th May 09 at 11:07   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

thanks for the help?
P1CK4D
Member

Registered: 19th Jun 06
Location: Around Essex Somewhere
User status: Offline
30th May 09 at 11:12   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Can I have 20 as well then?
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
30th May 09 at 18:19   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

why should i help a thief and a liar?
pow
Premium Member

Avatar

Registered: 11th Sep 06
User status: Offline
30th May 09 at 22:46   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

It's either a fuse OR the live at the back off the thingy.
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
1st Jun 09 at 16:59   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

found a dead fuse. was fuse for the hazards lights etc so not sure why that effects the radio. hoping as that will be tied into the alarm also that it was the alarm that was draining the battery. hopefully anyway.
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
1st Jun 09 at 17:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

well no, thats not fixed anything other than the clock. still a major problem somewhere. battery voltage is dropping down to 8v and under when trying to crank. dont think it turns the engine over more than a quarter of a turn.

piece of shit. pissed off with it now.
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
1st Jun 09 at 19:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

stupidly last thing i check is the battery. yeah the cells are nearly empty. awesome. perhaps thats the root of all my problems.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
The Cooper S is one of the most complete hot hatches of all time........ Phil321 General Chat 111 1880
14th Aug 03 at 11:26
by vibrio
 
Anybody who know's your wire colours help! ITS WORKING! last update westsidecorsa Help Zone, Modification and ICE Advice 28 1390
1st Jan 05 at 20:44
by Richie
 
FAO those collecting Nitro Racer Steve General Chat 67 1384
10th Dec 04 at 10:54
by Sly_SRi
 
For Sale: Total Vauxhall Magazines SXI_SAM External Links 1 561
23rd Jan 08 at 16:33
by drbeansri
 
bloody police james_suffolk1 General Chat 44 903
24th Jul 08 at 22:57
by l15ter
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » tid issue/battery discharging issue 27 database queries in 0.0168471 seconds