corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » tid issue/battery discharging issue » Post Reply

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Icon:
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicized text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert Email Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
Post Options: Disable smileys?
Turn BBCode off?
Receive email notification of new replies?

Nic Barnes

posted on 1st Jun 09 at 19:34

stupidly last thing i check is the battery. yeah the cells are nearly empty. awesome. perhaps thats the root of all my problems.


Nic Barnes

posted on 1st Jun 09 at 17:52

well no, thats not fixed anything other than the clock. still a major problem somewhere. battery voltage is dropping down to 8v and under when trying to crank. dont think it turns the engine over more than a quarter of a turn.

piece of shit. pissed off with it now.


Nic Barnes

posted on 1st Jun 09 at 16:59

found a dead fuse. was fuse for the hazards lights etc so not sure why that effects the radio. hoping as that will be tied into the alarm also that it was the alarm that was draining the battery. hopefully anyway.


pow

posted on 30th May 09 at 22:46

It's either a fuse OR the live at the back off the thingy.


IvIarkgraham

posted on 30th May 09 at 18:19

why should i help a thief and a liar?


P1CK4D

posted on 30th May 09 at 11:12

Can I have 20 as well then? :look:


Nic Barnes

posted on 30th May 09 at 11:07

thanks for the help?


IvIarkgraham

posted on 30th May 09 at 06:46

send me 20


Nic Barnes

posted on 30th May 09 at 01:45

basically put ignition on, info display in centre of dashboard doesnt light up. put headlights on then it does. although it only starts working when headlights go on. for example tonight start car, headlights on date is back to 1992. time at 0:00

left my mates house half an hour ago and its reset. so it has an ignition live problem. the cars battery has decided it wants to drain itself. anyone think perhaps they are linked somehow? and where do i start looking for the live to them?

[Edited on 30-05-2009 by Nic Barnes]