corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » C20xe almost running


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author C20xe almost running
Rigby
Member

Registered: 3rd Mar 16
User status: Offline
14th Jul 16 at 17:17   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

When on ignition the enginemangement light comes on but when I unplug the fuel pump relay it goes out any ideas? How do you test the temperature sensor? Also get the fault code 65, what is it and how can I fix it
Rigby
Member

Registered: 3rd Mar 16
User status: Offline
14th Jul 16 at 20:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Any ideas?
Rigby
Member

Registered: 3rd Mar 16
User status: Offline
15th Jul 16 at 07:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

???
Stoneyginger
Premium Member

Avatar

Registered: 25th Jan 01
Location: Stonehaven, Aberdeenshire
User status: Offline
15th Jul 16 at 11:39   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Visit www.topbuzz.co.uk that tells you fault codes
Stoneyginger
Premium Member

Avatar

Registered: 25th Jan 01
Location: Stonehaven, Aberdeenshire
User status: Offline
15th Jul 16 at 11:41   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

65 is faulty lambda sensor
Rigby
Member

Registered: 3rd Mar 16
User status: Offline
15th Jul 16 at 16:47   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Its a non lambda control ecu and loom
Rigby
Member

Registered: 3rd Mar 16
User status: Offline
16th Jul 16 at 12:41   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Anyone had the same problem?
Stoneyginger
Premium Member

Avatar

Registered: 25th Jan 01
Location: Stonehaven, Aberdeenshire
User status: Offline
16th Jul 16 at 21:12   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Have you got the plug near the scuttle panel on 95 Ron? Should be a brown plug the a plug goes into
Rigby
Member

Registered: 3rd Mar 16
User status: Offline
16th Jul 16 at 23:26   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Yer I've got that mate

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
c20xe with throttle bodies? Resonant Corsa Help Zone, Modification and ICE Advice 20 821
2nd Dec 04 at 20:45
by corsagsiguy2
 
my c20xe running hot Bozza_gsi Help Zone, Modification and ICE Advice 1 827
27th Jan 07 at 04:51
by glb86
 
what is your thoughts on this? corsabrad General Chat 20 890
22nd Sep 10 at 18:22
by corsabrad
 
C20XE R1 Carbs - Management? dragon2309 Help Zone, Modification and ICE Advice 15 3911
5th Jan 12 at 21:56
by dragon2309
 
HELP. c20xe not running right steve_b Help Zone, Modification and ICE Advice 5 689
11th Mar 14 at 15:45
by Richie
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » C20xe almost running 27 database queries in 0.0175190 seconds