corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » speakers not working?????


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author speakers not working?????
corsa_chris
Member

Registered: 15th Jan 03
Location: Scotland
User status: Offline
22nd May 03 at 01:47   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

got in ma car earlier and all my speakers but the sub have stopped working??? ive changed nothing so any ideas what it could be. the speakers which have gone all run off the hu(sony cdx mp40)
Richie
Member

Registered: 3rd Dec 02
Location: Newport, Wales
User status: Offline
22nd May 03 at 02:44   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

umm try turnin the volume up lol!!

if that doesnt work you've either got the mute feature turned on, or you have blown the internal amp on the h/u.

Kris TD
Member

Registered: 25th Mar 02
Location: Ware, Hertfordshire
User status: Offline
22nd May 03 at 09:50   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

same happened too mine. some headunits have a safety cut off. say one of the speaker wires shorts on something if its got caught and the casing has cut slashed then it turns off all the speakers so that you dont destroy the amp. found out what caused it on mine, the speaker wire in the drivers side door had got caught in the hinged and had cut it. check your wiring first. sub will still work. mines a kenwood headunit btw.,
corsa_chris
Member

Registered: 15th Jan 03
Location: Scotland
User status: Offline
23rd May 03 at 10:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cheers ill have a look
Cursa
Member

Registered: 30th Mar 02
Location: Dumfries & Galloway
User status: Offline
23rd May 03 at 17:39   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

The speakers on my Sony HU go very very quiet if the face isnt on right, whilst everything else works, try taking the face off and putting it back on again. This could be bollocks tho, maybe the action of me doings this connects a loose connection at the back, i dunno!
corsa_chris
Member

Registered: 15th Jan 03
Location: Scotland
User status: Offline
23rd May 03 at 20:07   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

when i turn it up really loud you can hear it very quietly on the front left speaker but i cant hear it on any other...(except the sub, which is at usual volume)....any ideas???
Kris TD
Member

Registered: 25th Mar 02
Location: Ware, Hertfordshire
User status: Offline
24th May 03 at 23:07   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

borrow a mates headunit and see if it does the same.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Front speakers not working :( mav Help Zone, Modification and ICE Advice 7 1369
3rd Apr 03 at 21:43
by mav
 
CORSA C SPEAKERS NOT WORKING? ROBSTA Help Zone, Modification and ICE Advice 5 2977
18th Sep 03 at 16:47
by CorSRi_BT
 
what size are the front door speakers??? westsidecorsa General Chat 10 1301
2nd Dec 03 at 19:12
by Dav
 
5.1 Speaker help kerzo General Chat 1 707
11th Jan 04 at 17:22
by Korsa-Kid
 
wiring problem with Alpine 9812rb unit joeglow Help Zone, Modification and ICE Advice 1 532
1st Mar 04 at 15:52
by kev_corsa
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » speakers not working????? 27 database queries in 0.0200570 seconds