corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » fibre broadband


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author fibre broadband
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
6th Jan 17 at 16:26   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

who is good?

virgin need to pull my drive up so not interested in them
talktalk gave me 5mb so not them either
Andrew
Member

Registered: 5th May 04
Location: Skoda Octavia Estate, Ford Puma
User status: Offline
7th Jan 17 at 20:24   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I went with Vodafone. Costs 22 a month, no line rental.

38 down, 10 up. It does max out at times when the little one is steaming TV and I'm hammering remote sessions while pulling data over ftp. Also got mobile devices doing what the fuck they want.

I'm only with Vodafone for cost, it's a very basic package.


kz
Member

Registered: 9th Aug 02
Location: Southend, Essex Drives: Mini Cooper S
User status: Offline
7th Jan 17 at 21:28   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Done much research on this recently as want to leave the shite that is TalkTalk!

Virgin seems the best... but yeah it ain't everywhere. Next up for reliability was Sky, and that's the most important thing to me really so I'll probably look to join them later this year.
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
7th Jan 17 at 23:25   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Tried to join sky today but the person on the chat was useless. Try again tomorrow
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
8th Jan 17 at 12:55   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

went for sky fibre max

80mbps
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
9th Jan 17 at 18:27   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Sky text me today asking me to call
Called and they said they can't connect me because I have cancelled my talktalk. Asked me to reactivate it then they can switch. Seems weird as my sky fibre wasn't due to be active until 4 days after the talktalk finishes.

Told them I'm not willing to call talktalk anymore because they are morons. So I'll need to call sky again the day after my talktalk contract ends.
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
9th Jan 17 at 18:28   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

All ready been without internet for a month. Will be 2 months by the time I get sky running
noshua
Member

Registered: 19th Nov 08
User status: Offline
9th Jan 17 at 18:44   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Aww poor baby
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
9th Jan 17 at 20:40   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

kz
Member

Registered: 9th Aug 02
Location: Southend, Essex Drives: Mini Cooper S
User status: Offline
9th Jan 17 at 21:48   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I've been with an intermittent connection since 23rd November... was getting speeds of 2.54Mb/s the other week! Good old TalkTalk fibre.
Ian W
Premium Member

Avatar

Registered: 8th Nov 03
Location: Wirral, Merseyside
User status: Offline
11th Jan 17 at 11:07   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Andrew
I went with Vodafone. Costs 22 a month, no line rental.

38 down, 10 up. It does max out at times when the little one is steaming TV and I'm hammering remote sessions while pulling data over ftp. Also got mobile devices doing what the fuck they want.

I'm only with Vodafone for cost, it's a very basic package.





It's a bit of a con because the line rental is clearly in the cost of the fibre.

I went with PlusNet a couple of months ago, similar speeds to above and is somewhere around the 25 mark I think.


Wanted

Drivers Side Front GSi Jacking Cover
Driver Side Rear GSi Arch

My Corsa GSi 16V
noshua
Member

Registered: 19th Nov 08
User status: Offline
11th Jan 17 at 12:15   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Speed test last night getting 140mb from Virgin
IvIarkgraham
Premium Member

Avatar

Registered: 27th Mar 04
Location: Ellesmere Port, Cheshire
User status: Offline
11th Jan 17 at 16:46   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

you are a virgin!
noshua
Member

Registered: 19th Nov 08
User status: Offline
12th Jan 17 at 06:08   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

U got me

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
???broadband??? corsagsigav Geek Day 14 402
11th Mar 10 at 03:08
by ssj_kakarot
 
Fibre broadband installation? Dan Geek Day 4 269
29th Jan 13 at 18:50
by Bart
 
TalkTalk Superpowered Fibre Broadband Sunz Geek Day 8 506
19th Jan 14 at 15:50
by John
 
Fibre broadband: csweatherston Geek Day 8 414
30th May 14 at 06:02
by taylorboosh
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » fibre broadband 29 database queries in 0.0124571 seconds