corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » temp gauge not working


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author temp gauge not working
steven_r2008
Member

Registered: 23rd May 08
Location: Nottingham
User status: Offline
   14th Jul 09 at 11:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

hi all, just a quick one. other week my temp gauge on my 1.4 sport was working fine, however now it is not working at all. i have noticed that my fan still came on though? any ideas why my temp gauge has randomly stopped working?
B3KAN
Member

Registered: 15th Feb 07
Location: Inverness, Highland
User status: Offline
14th Jul 09 at 11:46   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

The sensor may be fooked, try replacing it they dont cost alot
DaveyLC
Member

Registered: 8th Oct 08
Location: Berkshire
User status: Offline
14th Jul 09 at 12:08   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

The sensor for the gauge is seperate from the fan switch.. Its got a shitty little spade connector and they can fall off, have a look on the thermostat housing, if the connector is still attached just get another sensor they are about 4.50 and can be replaced with a simple spanner.
dan-sport
Member

Registered: 9th Oct 07
Location: Bushbury, West Midlands
User status: Offline
14th Jul 09 at 12:08   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

is it still connected in the engine

sounds stupid but it could of slid off, if you look at you thermostat you should see a sensor sticking out next to that their should be a little pin head sticking out of it with a wire slid onto it
steven_r2008
Member

Registered: 23rd May 08
Location: Nottingham
User status: Offline
14th Jul 09 at 22:57   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cheers guys. i see what you mean about 'slid off' they are pretty easily removed just connected it back up and all is fine thanks again

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
temp gauge not working or is it? Robertio_uk Help Zone, Modification and ICE Advice 2 1103
9th Dec 03 at 21:59
by Robertio_uk
 
Red-field on rev-counter made of red LED's...controlled by oil-temperature (PICTURES) CorsaGSI_DK Help Zone, Modification and ICE Advice 41 3668
6th Feb 04 at 19:53
by M559 WOW
 
temp gauge not working kain Help Zone, Modification and ICE Advice 6 526
1st Jan 05 at 23:53
by Visionz
 
temp gauge not working kezza Help Zone, Modification and ICE Advice 11 2540
17th May 06 at 13:03
by kezza
 
Temp gauge not working... the_legend_of_yrag Help Zone, Modification and ICE Advice 4 362
14th Jul 06 at 21:17
by the_legend_of_yrag
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » temp gauge not working 27 database queries in 0.0115261 seconds