corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Screen shots.....how?


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Screen shots.....how?
cobra148
Member

Registered: 27th Oct 01
Location: Here in front of my monitor.....
User status: Offline
20th Oct 03 at 15:54   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

How do I capture a screen shot? Thanks
diddon
Member

Registered: 23rd Apr 02
User status: Offline
20th Oct 03 at 15:55   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

ctrl + prtsc

control + print screen
CraigyG
Member

Registered: 20th Oct 02
Location: Newcastle Upon Tyne
User status: Offline
20th Oct 03 at 15:56   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

press PrtScrn button then copy and paste it in to paint or sumthin ...
Tom
Member

Registered: 3rd Apr 02
Location: Wirral, Merseyside
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

no need for ctrl I dont think
CraigyG
Member

Registered: 20th Oct 02
Location: Newcastle Upon Tyne
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:02   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Tom D
no need for ctrl I dont think


nope there aint just prtscrn should do it
cobra148
Member

Registered: 27th Oct 01
Location: Here in front of my monitor.....
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:03   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I'm doing it with and without pressing ctrl but its not doing anything.
drunkenfool
Member

Registered: 7th Feb 03
Location: Hereford Drives: Audi R8 V8
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:04   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

open paint or something then paste it in. It puts thescreen image in the clipboard, just like copying a picture or text.
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:07   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

you need to open something to paste the capture in , paints the easiest
cobra148
Member

Registered: 27th Oct 01
Location: Here in front of my monitor.....
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by drunkenfool
open paint or something then paste it in. It puts thescreen image in the clipboard, just like copying a picture or text.


Just tried that and it works, thanks. I don't know why the print screen doesn't do anything though.
Makarus
Member

Registered: 25th Jun 02
Location: Nottingham/Derbyshire Boarder.
User status: Offline
20th Oct 03 at 16:50   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Print does do something, when you press it it captures the current screen image, then all you have to do is paste into software which can display images, stuff like paint, photoshop, word etc will all work fine.

Thing with "Prt Scr" button is that you dont actually see it do something because it puts the image on your clipboard which is basically just storing it in memory until you use it.
Skinz
Member

Registered: 15th May 03
User status: Offline
20th Oct 03 at 17:24   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

If you hold down alt and then press print screen this will only copy the front window you have open, so if you need screen shots of only the window ur working in alt+print screen will do it
Rocky
Member

Registered: 16th Nov 02
Location: Bridgend S.Wales Drives : Astra VXR
User status: Offline
20th Oct 03 at 18:29   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

how to u capture a pic on a movie and copy it on to like photoshop or something ???
DanielJ
Member

Registered: 21st Nov 01
Location: gwent, south wales
User status: Offline
20th Oct 03 at 18:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

do the same
kerzo
Member

Registered: 10th Nov 02
Location: Norn Iron
User status: Offline
20th Oct 03 at 18:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

sometimes it doesnt work, like the time i was trying to take a screenshot of that jordan vid!!
Sam
Moderator
Premium Member


Registered: 24th Dec 99
Location: West Midlands
User status: Offline
21st Oct 03 at 06:46   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

When you press Print Screen it copies a snapshot of your entire screen to the Clipboard, Control-Print Screen copies a snapshot of the active window.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Live For Speed - Online Racing Sim Ian Geek Day 29 960
19th Jul 03 at 21:20
by Andy_SRi
 
GT4 !!!!!!!!!!! Munchie General Chat 14 396
14th Sep 03 at 22:09
by Munchie
 
How to screenshot videos on playback? IntaCepta Geek Day 5 309
25th Apr 04 at 00:39
by groom
 
COD2 Out on the 4th dave17 Geek Day 36 553
7th Nov 05 at 00:44
by dave17
 
Windows Shells Tommy Geek Day 11 424
25th Jul 06 at 13:32
by LoudandLow
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Screen shots.....how? 28 database queries in 0.0134890 seconds