corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » remote cable


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author remote cable
bluecorsasteve
Member

Registered: 15th Jun 02
Location: burton on trent
User status: Offline
12th May 03 at 17:17   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

how do i split the remote cable?
Cursa
Member

Registered: 30th Mar 02
Location: Dumfries & Galloway
User status: Offline
12th May 03 at 17:39   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Wire it into a block connector or something!
JayC
Member

Registered: 17th Jan 03
Location: Whitefield, Greater Manchester
User status: Offline
12th May 03 at 19:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Split block or just wire it to one amp then take another one from the amp to the other amp.
rich0404
Member

Registered: 13th Jan 03
Location: Bucks
User status: Offline
14th May 03 at 23:59   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yeah jus use amp 2 amp, its not important !
Richie
Member

Registered: 3rd Dec 02
Location: Newport, Wales
User status: Offline
15th May 03 at 00:05   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

it is important, you cant use it on too many amps because it will exceed the draw rating, standard i think is around no more than 300mA
adelcorsa
Member

Registered: 21st Apr 03
Location: ipswich
User status: Offline
16th May 03 at 18:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

best off splitting it close to the amps that way it will deliver the current better( although) its only to turn them on
CopyWrite
Member

Registered: 16th Apr 02
Location: South Walez
User status: Offline
17th May 03 at 00:53   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i cut mine n stripped it then crimped two onto one goin to each amp, and it worked fine.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Amp Losing Power.. mcfc2134 Help Zone, Modification and ICE Advice 7 461
25th Sep 03 at 16:05
by LoudandProud
 
AMP NOT WORKIN AndyCorsaC Help Zone, Modification and ICE Advice 5 662
1st Oct 03 at 19:09
by dirtydan
 
Is this safe ? Gregor Help Zone, Modification and ICE Advice 6 596
14th Apr 05 at 09:47
by mjw_2k2
 
ICE Problem - Need answer quick Gregor General Chat 13 487
12th Apr 05 at 13:16
by escortgti.com
 
Amp Problem scott d Help Zone, Modification and ICE Advice 8 483
28th Apr 05 at 16:01
by Scott_NW
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » remote cable 27 database queries in 0.0408800 seconds