corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » fuel pump problems


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author fuel pump problems
jamo1986
Member

Registered: 16th Sep 06
Location: west wales
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:06   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

my fuel pump broke fri night so i put one in i got from a scrappy yesterday morning, the car then cut out on me yesterday afternoon, it had blown the FI fuse. and then it cut out on me today but all the fuses are ok. it starts occasionally but cuts out straight away and other times it wont start at all. any ideas what it could be ppl?
Adam-D
Member

Registered: 11th May 02
Location: Cheshire
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

is the engine light flashing fast?
scottc1088
Member

Registered: 7th Mar 05
Location: Chesterfield Drives: Corsa Gsi, Cbr600
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:11   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

what engine is it? what engine did the pump come from?
jamo1986
Member

Registered: 16th Sep 06
Location: west wales
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:16   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

is it the engine managment light ur on about?
x14xe and the one from the scrappy was the same but from a tigra.
scottc1088
Member

Registered: 7th Mar 05
Location: Chesterfield Drives: Corsa Gsi, Cbr600
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:23   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

if the eml is flashing then its immobilisor iirc
how did u know it was the pump thats faulty?
jamo1986
Member

Registered: 16th Sep 06
Location: west wales
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:29   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

no light flashing. the recovery man said it was, he tested the wirin with a tester and said there was power before the pump but not after.he checked the fuses and said they were ok, it was only after i fitted the new one and i checked the fuses that i found the fi one had blown, so the one that was in there could of been ok but i dunno. it had a 20 amp fuse in there and when it blew and a mechanic mate said it needs a 30 so thats what i done. and it hasn't blown this time but it still wont run.
scottc1088
Member

Registered: 7th Mar 05
Location: Chesterfield Drives: Corsa Gsi, Cbr600
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:37   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

is fuel getting through?
jamo1986
Member

Registered: 16th Sep 06
Location: west wales
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:43   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

dont know, how do can i tell?
bubble
Member

Registered: 24th Jan 04
Location: Darwin, NT Australia.
User status: Offline
22nd Oct 06 at 21:50   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

fuel pump fuse=30a-green fuse
jamo1986
Member

Registered: 16th Sep 06
Location: west wales
User status: Offline
23rd Oct 06 at 18:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

the fuses are all ok.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Engine Troubles Corsa666 Help Zone, Modification and ICE Advice 23 1639
23rd Apr 03 at 23:10
by miles
 
Fuel problem. Gary GSi Help Zone, Modification and ICE Advice 5 1277
7th Oct 03 at 23:36
by jjcymru
 
Right...... ed General Chat 0 280
9th Jul 05 at 22:12
by ed
 
callin all red top corsa owners fuel problem gaz50 Help Zone, Modification and ICE Advice 6 652
7th May 06 at 22:44
by sri power
 
Help Starting 20XE Corsa Mike2k111 Help Zone, Modification and ICE Advice 8 859
6th Oct 06 at 06:15
by lee mitchell
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » fuel pump problems 27 database queries in 0.0140080 seconds