corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Tesco - Pipex Broadband - The saga is still going on!


New Topic

New Poll
  <<  1    2    3    4  >> Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Tesco - Pipex Broadband - The saga is still going on!
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:24   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

*sigh*

still not working


rang them up this morning spoke too this nice lass. said she was sending a msg too the ppl who was dealing with it and was going too PERSONALY ring me back...

has she fook...

been on hold for 1hour now. no1 answering. i no they r there till 120

im getting so annoyed with it now. there customer care is sh1t3, grrrrrr!


*finds booze and sits in the corner*

[Edited on 09-12-2004 by Corsa^Dan]

[Edited on 09-12-2004 by Corsa^Dan]
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

what seems to be the problem?
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:30   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

no dial tone on a adsl modem.
Big Col
Member

Registered: 8th Sep 99
Location: Ayrshire, Scotland Drives: '00 Astra 2.0 SRi
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:32   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i nearly signed up with Tesco broadband but went for Pipex instead. Just as well cos your story is about the 3rd i've heard in the last month from an unhappy Tesco customer.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

indeed been on fone for 1 hours 2 nite...SO FAR. and 2hours 45 in totaly form other nites. soo unhappy atm. its all been activated. on my modem the adsl light is flashing like its not been activated or it cant find it
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:37   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Corsa^Dan
no dial tone on a adsl modem.


hmmm , is it a BT Voyager modem?

When you get through to TESCO ask them to do a Woosh test on the line as its a possiblity that the modem cannot Sync with the exchange, have you checked the filters , if not change them for new ones as filters are cheaply made and theres so many produced that are faulty.

also try making a manual DUN connection use your username and password and dial 0,38 and see if that connects.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:41   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

its a thomson modem aka speedtouch

0,38 aint tried that.. but that wont work if there no "dialtone" ...

tried making a DUN no diff. TESCO cant doo the woosh test they get BT todo it :/

checked all filters.. moved the pc too the master box disconected everything so it jsut on its own.. no diff!

NOT HAPPY!
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

just because it says no dial tone , dont belive it, basicly you r modem cannot sync with your local exchange, can you borrow a router from anyone?

James_DT
Member

Registered: 9th Apr 04
Location: Cambridgeshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:54   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

He can.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:54   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i no theres dialtone there lol. nooope i cant

the question is y wont i sync?
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:56   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

oh can i jamesy?
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:56   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

tbh wot will it prove tho?
James_DT
Member

Registered: 9th Apr 04
Location: Cambridgeshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:56   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

If you're free tomorrow, we can try my modem round yours, and vice versa.
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 22:58   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

process of elimination , so you can rule out the modem being faulty , it may not sync because of a problem between your line and the exchange, Woosh will probally return an inconclusive report on the line then TESCO can log with BT and they can run further tests.

Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

tesco have supposed to of already spoke with BT... they said theyed ring me.. ha no


ok jamesy im out in the morning (btw lauras crashed her car) so itll be about 1ish?


*still on fone 1hour 40mins*
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:03   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Ring BT on 150 and ask for Wholesale and get them to run a test, they probally wont speak with you but worth a try.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:05   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

got told not too ring BT as it can put the ADSL on hold.....
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:06   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

http://www.corsasport.co.uk/board/viewthread.php?tid=181312


other post....
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:23   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

looking at you first post i recon the line is still in provisioning , current activation lead time for BT is 8 days.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:29   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

well tesco say its activated. got an emailf rom them saying it was, and when i foned them they say it was. (i think that makes sence)

i regestered with tesco on the 5th... so its been 2weeks ish
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:31   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

ah right i thought you ordered on the 14th.

Woosh is the only way your really gonna know.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:33   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i shall mention when i ge tthro, still on fone 2hours 20mins now
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:43   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

thats just a joke.
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:45   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

2 1/2 now

+ 2 hours 45mins form the other days!

this is farking stupid!
Corsa^Dan
Member

Registered: 4th Dec 02
Location: Sleaford, Lincolnshire
User status: Offline
17th Nov 04 at 23:46   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

im thro!!

  <<  1    2    3    4  >>
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Broadband isp,s + advice please puter peeps!....... GT4Brody Geek Day 20 933
7th Oct 03 at 08:25
by broster
 
ISP...... broadband / dial up......... mav Geek Day 40 1613
9th Nov 03 at 03:36
by Jason
 
Pics of my Corsa C Dean_H General Chat 14 854
8th May 04 at 08:36
by PainZ
 
Pics of New Alloys/Tints( work in progress) - (56k beware) Sinth General Chat 8 625
18th Jun 04 at 09:58
by Sinth
 
Problems with ADSL from Tesco Corsa^Dan Geek Day 35 1169
15th Nov 04 at 08:48
by Corsa^Dan
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Tesco - Pipex Broadband - The saga is still going on! 28 database queries in 0.0221801 seconds