corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » speedo not working


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author speedo not working
JUGGA
Member

Registered: 7th Sep 03
Location: BEDFORDSHIRE
User status: Offline
   16th May 04 at 21:03   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

speedo was working fine then suddenly it just stopped working but mileage was working fine, then for a few of the days this month the speedo will go up and down to sound(bass) or tapping on the actual clocks... now its completely stopped and also the mileage has stopped so im guessing from searching on this forum the fuse has gone? but i already checked and all fusses are fine?!?!? could it be a loose connection on the back of the clocks? or what else?
ed
Member

Registered: 10th Sep 03
Location: Northampton Drives: Fiat 500/Porsche Boxster
User status: Offline
16th May 04 at 21:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

How old is your Corsa, need to determine whether it is an electric speedo or a cable one...
JUGGA
Member

Registered: 7th Sep 03
Location: BEDFORDSHIRE
User status: Offline
16th May 04 at 21:11   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

96 p
Adam-D
Member

Registered: 11th May 02
Location: Cheshire
User status: Offline
16th May 04 at 21:19   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cable speedo
could be the cable or that the cable has just become disconnected
JUGGA
Member

Registered: 7th Sep 03
Location: BEDFORDSHIRE
User status: Offline
16th May 04 at 21:22   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

where is this cable located from/to? guess i'll just have to take the clocks out and check connections...

BTW adam can you set the mileage on my clocks to what the 1.4 engine did up to?
Adam-D
Member

Registered: 11th May 02
Location: Cheshire
User status: Offline
16th May 04 at 21:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

milage goes on the car not the engine

you could stick a new engine in that has done 0 miles but it would have to stay on what the car had done

cable goes from the back of the clocks to the gear box
J da Silva
Member

Registered: 10th Apr 03
Location: The FACTory
User status: Offline
16th May 04 at 22:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

take ya clocks out, unwind the speedo rotor from the top of your gearbox, and get someone to spin the little rotor while you hold the actually cable, if it doesnt turn then its snapped
JUGGA
Member

Registered: 7th Sep 03
Location: BEDFORDSHIRE
User status: Offline
16th May 04 at 22:21   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cheers all

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Dashboard lights not working mike_1.2LS96 Help Zone, Modification and ICE Advice 8 4136
25th Oct 03 at 19:38
by sox
 
Engine managment light Siberia22 Help Zone, Modification and ICE Advice 13 1660
17th Dec 03 at 17:03
by Siberia
 
Desperate Speedo Help Needed! Pickup Help Zone, Modification and ICE Advice 12 1799
16th Mar 06 at 11:07
by SRi-Co
 
URGANT HELP NEEDED! BlazinScooters Help Zone, Modification and ICE Advice 1 677
5th Mar 04 at 16:08
by BlazinScooters
 
help my cars keeps cutting out????? peterfaeaberdeen Help Zone, Modification and ICE Advice 6 1012
15th Apr 04 at 18:47
by Siberia
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » speedo not working 27 database queries in 0.0195310 seconds