corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Ios 7.0.2 update now no 3g


New Topic

New Poll
  <<  1    2  >> Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Ios 7.0.2 update now no 3g
fred7
Member

Registered: 17th May 04
Location: Rugeley, Staffordshire
User status: Offline
29th Sep 13 at 18:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

As title updated to .2 and now no 3g!! Can anyone help
pow
Premium Member

Avatar

Registered: 11th Sep 06
User status: Offline
29th Sep 13 at 19:19   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Ash will. He'll tell you it's no such thing and will be down to a number of factors.

Have you tried resetting the phone?
Cavey
Member

Registered: 11th Nov 02
Location: Derby
User status: Offline
29th Sep 13 at 19:30   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Definitely user error
Dave
Member

Registered: 26th Feb 01
Location: Lancs
User status: Offline
29th Sep 13 at 19:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Is it no 3G or no data at all? I had to change my settings to the Giffgaff ones for example as it had defaulted back to O2.
Ian W
Member

Registered: 8th Nov 03
Location: Wirral, Merseyside
User status: Offline
29th Sep 13 at 20:33   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

My default wap settings haven't worked on my 4S since iOS7 (O2).

Changed it to mobile.o2.co.uk and it works.
A2H GO
Member

Registered: 14th Sep 04
Location: Stoke
User status: Offline
29th Sep 13 at 21:02   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by pow
Ash will. He'll tell you it's no such thing



Isn't that exactly what Dom and Steve were telling me when I had the same problem with my S3.
A2H GO
Member

Registered: 14th Sep 04
Location: Stoke
User status: Offline
29th Sep 13 at 21:05   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by fred7
As title updated to .2 and now no 3g!! Can anyone help


As part of the update it sometimes asks if you want to update the network settings, doing so sometime results in them being updated to the default network ones rather than the right ones for your sim.

Edit, that said this would result in no mobile internet at all, can you navigate to Google?

[Edited on 29-09-2013 by A2H GO]
Dom
Member

Registered: 13th Sep 03
User status: Offline
29th Sep 13 at 21:22   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by A2H GO
quote:
Originally posted by pow
Ash will. He'll tell you it's no such thing



Isn't that exactly what Dom and Steve were telling me when I had the same problem with my S3.


You apparently had a lot of 'issues' with it, 'issues' that no one else could replicate, and it was recommended a few times that you return it for replacement as it sounded faulty although this advice seemed to have fallen upon deaf ears.


fred7 - Check access point settings against your network; otherwise try a factory/hard reset.

[Edited on 29-09-2013 by Dom]
pow
Premium Member

Avatar

Registered: 11th Sep 06
User status: Offline
29th Sep 13 at 21:23   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Popcorn.gif
fred7
Member

Registered: 17th May 04
Location: Rugeley, Staffordshire
User status: Offline
30th Sep 13 at 05:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Sorry for slow reply no 3g! Nope no data no 3g signal. Can make calls but nothing else. Ive come to work and get 3g here but nothing at all and 1 bar of normal signal now. Was completly fine before update? Check three and all is well there side and im in advance hspda 3g area
Steve
Premium Member

Avatar

Registered: 30th Mar 02
Location: Worcestershire Drives: Defender
User status: Offline
30th Sep 13 at 07:01   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Some guy on Facebook is getting constant porn popups and viruses since the update haha
fred7
Member

Registered: 17th May 04
Location: Rugeley, Staffordshire
User status: Offline
30th Sep 13 at 08:21   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I had a problem with twitter on saturday but that was before the update. It sent some spam to a few contacts and i had an email saying my password had changed when it hadnt
A2H GO
Member

Registered: 14th Sep 04
Location: Stoke
User status: Offline
30th Sep 13 at 08:49   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Dom
quote:
Originally posted by A2H GO
quote:
Originally posted by pow
Ash will. He'll tell you it's no such thing



Isn't that exactly what Dom and Steve were telling me when I had the same problem with my S3.


it was recommended a few times that you return it for replacement as it sounded faulty although this advice seemed to have fallen upon deaf ears.




I did take it for a replacement, was left without a phone for 3 weeks, only for it to be exacty the same.
A2H GO
Member

Registered: 14th Sep 04
Location: Stoke
User status: Offline
30th Sep 13 at 08:51   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Reading the comments, I'm not sure how people manage to get an update so wrong. Everyone I know has updated fine with zero issues.

No internet at all when the network is fine 100% sounds like APN settings.
Nath
Member

Registered: 3rd Apr 02
Location: MK
User status: Offline
30th Sep 13 at 08:57   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by A2H GO
Reading the comments, I'm not sure how people manage to get an update so wrong. Everyone I know has updated fine with zero issues.



All those darn user errors.
fred7
Member

Registered: 17th May 04
Location: Rugeley, Staffordshire
User status: Offline
30th Sep 13 at 10:46   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Lol yep only clicked update and now all fucked up. Never having Another apple product. Samsung all the way now.
fred7
Member

Registered: 17th May 04
Location: Rugeley, Staffordshire
User status: Offline
30th Sep 13 at 10:47   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Before anyone says just pop it into your local store my local store is 35 miles away so not very local. Apple can fucking RAM IT!
Dave
Member

Registered: 26th Feb 01
Location: Lancs
User status: Offline
30th Sep 13 at 10:57   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Have you asked 3 to send you the mobile data settings?
fred7
Member

Registered: 17th May 04
Location: Rugeley, Staffordshire
User status: Offline
30th Sep 13 at 11:03   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Why it works fine when at work its only at home. And its only after the update. Before was fine
Rob_Quads
Member

Registered: 29th Mar 01
Location: southampton
User status: Offline
30th Sep 13 at 11:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Dave
Have you asked 3 to send you the mobile data settings?


+1

What settings do you have for cellular data network ?

Which network are you on?
Dave
Member

Registered: 26th Feb 01
Location: Lancs
User status: Offline
30th Sep 13 at 11:49   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by fred7
Why it works fine when at work its only at home. And its only after the update. Before was fine


you've lost me, are you saying you get 3G in some place but not others now?
A2H GO
Member

Registered: 14th Sep 04
Location: Stoke
User status: Offline
30th Sep 13 at 11:50   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by fred7
Samsung all the way now.


It's too late, let him go, he's no good to us now...



[Edited on 30-09-2013 by A2H GO]
Dom
Member

Registered: 13th Sep 03
User status: Offline
30th Sep 13 at 12:48   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Do a factory reset, start a-fresh, and see where that gets you.

Although it sounds like a software glitch if you're getting 3G signal in some areas and not it areas you previously had it. Worse case, get Apple to replace it.
A2H GO
Member

Registered: 14th Sep 04
Location: Stoke
User status: Offline
30th Sep 13 at 13:16   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

My mate went to Apple at the weekend hoping to blag them for a replacement due to non-existant dropped calls and crashes (he does it every year to get a fresh one to sell on). Apparently now they do some code thing which they put into the system and it gives them access to all the crash logs, dropped calls and other low level data for the life of the phone. Needless to say, he didn't walk away with a replacement.
Rob_Quads
Member

Registered: 29th Mar 01
Location: southampton
User status: Offline
30th Sep 13 at 13:20   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

lol - So how many crashes have you had sir.... 2 in the year. Not quite the every day you have told us..

  <<  1    2  >>
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
iPhone Thread - iPhone 5 - Who's got one.... Whittie Geek Day 2447 48915
3rd Jun 14 at 17:51
by Whittie
 
iOS 5 - Tips thread Russ Geek Day 328 7999
4th Jun 12 at 07:59
by Russ
 
Iphone 4s IOS 6.1 update now live Munchie Geek Day 11 299
29th Jan 13 at 20:37
by DanCobb
 
WWDC 2013 A2H GO Geek Day 132 2519
14th Jun 13 at 10:31
by ed
 
iOS 7 Jakey Geek Day 116 2932
25th Aug 13 at 09:06
by Bart
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Ios 7.0.2 update now no 3g 28 database queries in 0.0186732 seconds