corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » strange goings on!!


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author strange goings on!!
daveyb
Member

Registered: 5th Nov 02
User status: Offline
29th Oct 03 at 13:16   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

The display for the clock/date/temp has gone off, but it comes on when i turn my lights on? Its confusing me, cos surely the bulbs havent gone with it coming on when lights r on.

This happened after the temp sensor went mad and told me the temp dropped from 10.0 to -13.0 in about 30 seconds!!

Help?
Sam
Moderator
Premium Member


Registered: 24th Dec 99
Location: West Midlands
User status: Offline
30th Oct 03 at 12:47   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Well the display will only come if you turn the ignition on, or if you turn your stereo on (depending on type of stereo).

The connector that goes into the back of the MFD has probably become dislodged, check this first.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Kindness... PaulW General Chat 17 705
18th Sep 03 at 17:31
by Icy
 
woohoo Gareth.O General Chat 6 972
2nd Oct 03 at 21:45
by Gareth.O
 
Scared Craig6682 General Chat 3 549
25th Feb 04 at 20:49
by Ally
 
Fiat Uno turbo mk2 jr General Chat 19 694
11th Apr 04 at 11:07
by jr
 
corsa c turbo AndyCorsaC General Chat 29 1216
20th Apr 04 at 00:26
by stubs
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » strange goings on!! 27 database queries in 0.0119801 seconds