corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » General Chat » people with msn 6


New Topic

New Poll
  <<  1    2    3  >> Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author people with msn 6
Kerry
Member

Registered: 5th Oct 01
Location: Norwich
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

when i tried to log in this mornin it said i couldnt unless i installed an update which i did

since then my msn is buggered, anyone else had this problem?
Foz
Member

Registered: 8th May 02
Location: Bristol
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

it's crap i reinstalled msn 5 because i had the same problem. I put passowrd in clicked sign in and it starts to load and then freezes!



[Edited on 24-06-2003 by Foz]
J da Silva
Member

Registered: 10th Apr 03
Location: The FACTory
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:11   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yeah when i first got it, i had same probs as drew with the logs and i had probs connecting,so i switched back to 5.0
Adam
Member

Registered: 1st May 01
Location: Hurstbourne Tarrant
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:13   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

mines running fine on msn 6, that's with XP Pro tho
Tim
Site Administrator

Avatar

Registered: 21st Apr 00
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:13   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Works for me... updated when i came into work this morning -- logged straight on...
Kerry
Member

Registered: 5th Oct 01
Location: Norwich
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:14   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yeh mine keeps doin wot foz said with the freezing and that i dont know wot to do
Ojc
Member

Registered: 14th Nov 00
Location: Reading: Drives : Clio 197
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:14   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Ahh bbaaahhh ssshha
CorsaLad
Member

Registered: 25th Sep 01
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:14   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

wot are new features with the new one? is it worth downloading? dont want to do it and then have the same problems everone else has had

James
Kerry
Member

Registered: 5th Oct 01
Location: Norwich
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:15   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i never had any problems up until now
Steve
Premium Member

Avatar

Registered: 30th Mar 02
Location: Worcestershire Drives: Defender
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:16   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

U bunch of computer illiterate homos
J da Silva
Member

Registered: 10th Apr 03
Location: The FACTory
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:16   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

what windows program u got, i got millenium edition,maybe thats why i had probs
Foz
Member

Registered: 8th May 02
Location: Bristol
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:16   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I have Windows ME, my pc is bug free and a good machine so i don't know why!
J da Silva
Member

Registered: 10th Apr 03
Location: The FACTory
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:16   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

shut it steve ya puffta
Adam
Member

Registered: 1st May 01
Location: Hurstbourne Tarrant
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:17   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Millenium is poo, even Microsoft have disowned it
Ojc
Member

Registered: 14th Nov 00
Location: Reading: Drives : Clio 197
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:18   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

This is why the software is given away with all new PC's
3CorsaMeal
Member

Registered: 11th Apr 02
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:19   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

mines fcuked and can't get email, just use it to talk dirty with steve, we got a secret affair going on, but he's in denial.....
Steve
Premium Member

Avatar

Registered: 30th Mar 02
Location: Worcestershire Drives: Defender
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:19   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i am not
Kerry
Member

Registered: 5th Oct 01
Location: Norwich
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:19   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i have windows me but didnt have any probs with it when i downloaded it first time. wonder if the update wasnt me compatable. guess il have to go back to the old one
Foz
Member

Registered: 8th May 02
Location: Bristol
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:21   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Is XP copyable? I heard it only works on 1 PC, it registers or sumut.
J da Silva
Member

Registered: 10th Apr 03
Location: The FACTory
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:23   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

foz i bought xp yesterday, installed it and i couldnt get back on aol with xp on, kept conflicting with my modem ,shite
Adam
Member

Registered: 1st May 01
Location: Hurstbourne Tarrant
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:23   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

it connects to the MS site and registers itself, you can only use one activation code once to properley register but can use the code more than once but Service Packs etc won't work
Icy
Member

Registered: 31st Jan 01
Location: Edinburgh Drives: Mk3 Golf Gti
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:26   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i use windows me
downloaded update lasnite
no probs yet
Foz
Member

Registered: 8th May 02
Location: Bristol
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I was not planning on spending money on XP, i will borrow it, i could't give a toss about service packs any way. I am not on AOL.
Steve
Premium Member

Avatar

Registered: 30th Mar 02
Location: Worcestershire Drives: Defender
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:32   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Adam
it connects to the MS site and registers itself, you can only use one activation code once to properley register but can use the code more than once but Service Packs etc won't work


unless u have an open Select CD like myself
big eck
Member

Registered: 20th Apr 03
Location: Tullibody. Drives - Audi B8 S4 & Fiesta Zetec-S
User status: Offline
24th Jun 03 at 13:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

MSN6 is ok on ma machine, not had any probs with it, touch wood, i'm on xp home.

  <<  1    2    3  >>
New Topic

New Poll

Corsa Sport » Message Board » General Chat » people with msn 6 22 database queries in 0.0234630 seconds