corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » Whats needed to fit a Kenwood MD headunit?


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Whats needed to fit a Kenwood MD headunit?
MikeH
Member

Registered: 3rd Apr 03
User status: Offline
9th Jun 03 at 12:06   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Thinking of changing my standard corsa B CD 500 headunit for a kenwood minidisc unuit.

How do you go about fitting aftermarket ones as the vauxhall ones just connect to the botton of the slot as they are the correct length.

Will the kenwood one be short enough to allow me to plug an adapter at the bottom of the slot and then have enough slack to connect it to the HU before slotting it in?
Wolfy
Member

Registered: 1st Apr 02
Location: West Midlands
User status: Offline
9th Jun 03 at 14:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yes to everything!
you may need an iso adaptor from halfords (bout a tenner)
thats all!
mattyboy199
Member

Registered: 5th Feb 03
User status: Offline
9th Jun 03 at 15:08   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

kenwood stuff usually fits straight in
DIGGIDY
Member

Registered: 15th Apr 03
Location: Bristol
User status: Offline
9th Jun 03 at 15:15   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Straight forward fit m8... just plug and play
Wolf In Welsh Clothing
Member

Registered: 31st Mar 03
Location: North Wales...... Cooper S on order
User status: Offline
9th Jun 03 at 15:24   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

If ur new stereo has a loom hanging off it you wont even need a loom!
You may want to cut the blue electric aerial wire, if you dont the mfd date display will be blank, if you cut it it will show the date!
pink princess
Member

Registered: 8th Jun 03
User status: Offline
10th Jun 03 at 19:13   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

ive got a sony MD goodness knows how thats fitted sorry
thunda
Member

Registered: 7th Dec 02
Location: LONDON
User status: Offline
11th Jun 03 at 10:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Should jus plug in to where ur old unit was, if not go buy a iso connector from halfords

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
KENWOOD HEADUNIT NITEMARE quick LIAM1 Help Zone, Modification and ICE Advice 6 258
13th Oct 03 at 19:02
by LIAM1
 
Good Or Not ?? lucaskatana Help Zone, Modification and ICE Advice 23 1028
1st Nov 03 at 10:03
by Kris TD
 
What have you got/had......... SteveW Help Zone, Modification and ICE Advice 15 1617
13th Nov 03 at 14:37
by NormSXi
 
Fitted a Sony Headunit and now no power goyemm Help Zone, Modification and ICE Advice 6 1252
7th Jun 07 at 17:31
by ieatyouup
 
kenwood amps, and audio bits thunda Parts Offered 5 271
21st Nov 04 at 16:00
by thunda
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » Whats needed to fit a Kenwood MD headunit? 28 database queries in 0.0122621 seconds