corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Sky tv

Combe Tickets


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Sky tv
WATSON
Member

Registered: 16th Jun 05
Location: Fife, Scotland
User status: Offline
28th Aug 06 at 23:48   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

We have sky down stair in the living room and free view up stair in the bedroom but that isnít as good as all the channels what we get on sky

What I need to know is how do I go about getting another box working in the bedroom up stair?

I have another sky box here sitting doing nothing so though I would give this bash.. Donít want to be telling sky about the other box as I think they charge another £10 to £15 on your bill If you have another box in another room

Is it possible? What would I all need?

Thanks.
Jules
Member

Registered: 26th Nov 04
Location: Ipswich, Suffolk Status: Happy
User status: Offline
28th Aug 06 at 23:58   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

If you're on about getting seperate channels upstairs from downstairs then you'll need Sky to come round and fit another reciever to your dish and they'll charge you, if you mean getting the same signal from downstairs piped upstairs then no need for a second Sky box - just split the signal cable and route it to the upstairs tv.
WATSON
Member

Registered: 16th Jun 05
Location: Fife, Scotland
User status: Offline
29th Aug 06 at 00:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Julesseperate channels upstairs from downstairs


Thats what i want Hmm maybe just get one of them TVLINK things if i cant get another box in the room without getting sky out
Ian
Site Administrator

Avatar

Registered: 28th Aug 99
Location: Liverpool
User status: Offline
29th Aug 06 at 00:33   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I'm sure that you can put two boxes on the same dish and they work independently.


Corsa B lap belts required
ssj_kakarot
Member

Registered: 29th Apr 03
Location: hartlepool
User status: Offline
29th Aug 06 at 00:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cant you just split the incoming sky signal cable in 2,, run the second cable upstairs to the second sky box, and just switch cards from box to box when required. Thats what i did with NTL digital have 3 boxes around the house now.

Although you could just do what jules said; but thats less functional.

easiest thing is tv link.
WATSON
Member

Registered: 16th Jun 05
Location: Fife, Scotland
User status: Offline
29th Aug 06 at 00:40   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Ian
I'm sure that you can put two boxes on the same dish and they work independently.


Yeah i thought this aswell

[Edited on 29-08-2006 by WATSON]
John
Member

Registered: 30th Jun 03
User status: Offline
29th Aug 06 at 01:04   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

For 2 sky boxes on one dish you need a dual LNB.
Ian
Site Administrator

Avatar

Registered: 28th Aug 99
Location: Liverpool
User status: Offline
29th Aug 06 at 01:15   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Yeah that.


Corsa B lap belts required
Steve
Premium Member

Avatar

Registered: 30th Mar 02
Location: Worcestershire Drives: Defender
User status: Offline
29th Aug 06 at 09:16   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

you can have up to 4 boxes on one dish
Brett
Premium Member

Avatar

Registered: 16th Dec 02
Location: Manchester
User status: Offline
29th Aug 06 at 09:26   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Ian
I'm sure that you can put two boxes on the same dish and they work independently.


But you'd need 2 cards
Steve
Premium Member

Avatar

Registered: 30th Mar 02
Location: Worcestershire Drives: Defender
User status: Offline
29th Aug 06 at 09:49   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yes and it costs 10 per month extra for every extra box you have in the household
Jules
Member

Registered: 26th Nov 04
Location: Ipswich, Suffolk Status: Happy
User status: Offline
29th Aug 06 at 10:30   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Ian
I'm sure that you can put two boxes on the same dish and they work independently.


You can but you would need two reciever thingys on the dish, a second viewing card etc etc
You'd have to pay Sky their £10/month if you wanted it

EDIT: Should of read the other replys first...


[Edited on 29-08-2006 by Jules]
Nismo
Member

Registered: 12th Sep 02
User status: Offline
29th Aug 06 at 11:59   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

just pay for the multi room.

As like its said you need another viewing card anyway and the different receiver.

And Steve you only get 4 chaanel receivers put on if you have SKY+
Brett
Premium Member

Avatar

Registered: 16th Dec 02
Location: Manchester
User status: Offline
29th Aug 06 at 12:59   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Nismo
just pay for the multi room.



it's like a tenner extra a month, they match the channel package you already have and i'm almost certain they chucked me in another free box too.
eddiewhiteley
Member

Registered: 10th Mar 05
Location: down in albion
User status: Offline
29th Aug 06 at 14:01   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

just put your bed in the front room

[Edited on 29-08-2006 by eddiewhiteley]
James_DT
Member

Registered: 9th Apr 04
Location: Cambridgeshire
User status: Offline
29th Aug 06 at 15:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

If you have a package over a certain value, you'll get Multi Room for free IIRC.
Jules
Member

Registered: 26th Nov 04
Location: Ipswich, Suffolk Status: Happy
User status: Offline
29th Aug 06 at 16:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I think if you have Sports or Movies package it costs £10 / month for multi-room but you get Sky+ at a reduced rate.
James_DT
Member

Registered: 9th Apr 04
Location: Cambridgeshire
User status: Offline
29th Aug 06 at 17:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

That might be it. Our second box is the Sky+ box (it's in my room) and I know that we only pay £10, which is either the multi room or the Sky+ subscription with the other being free.

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Sky or NTL?? Patrick General Chat 18 750
1st Apr 04 at 23:07
by chris_lee100
 
*Urgent* Anyone with SKY T/V????? CORSA NUT General Chat 21 1009
24th Jan 05 at 22:38
by Swiftie
 
Sky quad LNB'S + sky+ remote nickhartwell Parts Offered 0 627
31st Dec 05 at 17:35
by nickhartwell
 
Sky upgrade to Sky+, Anyone on here done it? Jules Geek Day 10 965
13th May 06 at 15:58
by John
 
Sky Plus Tom J Geek Day 6 986
26th Jul 06 at 19:29
by Ben ev
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Sky tv 29 database queries in 0.0201440 seconds