corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » Problems with indicators - please respond!


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Problems with indicators - please respond!
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
10th Jun 05 at 06:43   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I have did a search and tried and tested all the theories in the CS search engine, but cant seem to understand why my 1994 Corsa B indicators won't work.....


I have;

Checked and replaced relays - as last one was making a noise and had a burning smell
Checked Fuses
Checked the hazard switch isn't upside down


I have ran out of ideas, one side works other is really dull and then the relay makes a loud beeping noise as if i've left my lights on and opening the driverside door?

Also all indicators work when i turn the alarm on and off, just not when driving it lights up constant but does not flash

Any idea peeps??
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
10th Jun 05 at 07:07   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

check the actual stalks them selves. remove steering colum plastic cover, then stalks are clipped in behind.

check the wiring to them etc as the alarm wont be wired into the stalks, just into the indicator wiring. ive burnt a set of stalks on a nova once due to bad wiring in the car and a water leak from having no windscreen in
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
10th Jun 05 at 17:11   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

anyone else?
Mattb
Member

Registered: 2nd Feb 03
Location: Under your sisters bed
User status: Offline
10th Jun 05 at 17:39   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

sounds like the alarm may be fcuking it up mate, i would have it checked by who ever fitted the alarm
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
10th Jun 05 at 17:43   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

they are saying that its 30 per hour to even check it .......
Will94
Member

Registered: 1st Nov 02
Location: Nr. Ipswich, Suffolk
User status: Offline
10th Jun 05 at 18:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i agree with whats been said, other than the stalk switch then must be the alarm. The stalk is easy to change tho, could have just fallen apart inside? try another one from a scrappy since it'll b a lot cheaper than an hours+ labour 4 them 2 look at ur alarm!
mentalasanything
Member

Registered: 27th Jan 04
Location: Hengoed Drives:Corsa Sport
User status: Offline
10th Jun 05 at 20:43   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Well mate I wud say that you have a bad earth somwhere, do you have after market rear clusters? if so I wud start there checking the connections and earthing points, then possibly the ones in the engine bay, then the ones uinder the steering column, scraping away any paint under these points
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
11th Jun 05 at 08:19   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cheers, anyone else got any ideas?
Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
11th Jun 05 at 13:15   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

so you have checked the indicator stalks?
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
11th Jun 05 at 16:08   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yes and still nothing any more ideas?
mentalasanything
Member

Registered: 27th Jan 04
Location: Hengoed Drives:Corsa Sport
User status: Offline
11th Jun 05 at 16:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

did u check the earthing points?
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
11th Jun 05 at 16:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

tried to but i'm not too sure where they are
greengoddess
Member

Registered: 17th Jun 03
Location: Northern Ireland, formerly Enfield North London
User status: Offline
11th Jun 05 at 17:14   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

As stated above check your earth connections, and clean them up.If that doesn't work then its onto faulty wiring.
99% of eradical lights is down to bad earths or connections.Check the connections to the rear lights, are they corroded or feel loose?.Get someone to operate the indicators as you move the connections to see if its a bad connection etc.

To check earthing points, look for wires attached to bodywork with a screw.Look in engine bay, boot under carpet near lights etc.

[Edited on 11-06-2005 by greengoddess]
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
14th Jun 05 at 06:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

sorted the flashing problem, but now it indicators ok to the left but all lights when i signal right (and no the hazard switch is not on) ???
Voyto
Member

Registered: 9th Feb 03
Location: Stafford
User status: Offline
14th Jun 05 at 09:13   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

check to see if the hazzard switch is pushed in properly. When i took my dash appart and back together i didnt quite click the hazzard switch in good enuf and it caused my indicators to go nuts
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
16th Jun 05 at 22:07   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

tried that and its not the hazard swtich, sorted the flashing problem, but now it indicators ok to the left but all lights when i signal right (and no the hazard switch is not on) ???
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
17th Jun 05 at 06:39   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

TTT
Rhino
Member

Registered: 18th Oct 03
Location: Falkirk
User status: Offline
17th Jun 05 at 17:18   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

It sounds like a bit of a earthing problem to me.
I know you have said you checked the hazard switch but i had a similar problem with my old Corsa.
Have you tried changing thr hazard switch for another one?

Might be the answer... might not.
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
17th Jun 05 at 18:47   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

mmm could be, but i've been told could be something to do with when the alarm was wired up?

Did try replacing the hazard switch and still nothing

Nic Barnes
Member

Registered: 5th Apr 04
Location: nowhere near ginger people
User status: Offline
18th Jun 05 at 01:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

you not get the alarm checked out ot whoever fited it?
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
19th Jun 05 at 08:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

company that fitted the alarm they are saying that its 30 per hour to even check it .......
Dione J
Member

Registered: 22nd Sep 04
Location: West Midlands Drives: Leon Cupra Turbo
User status: Offline
22nd Jun 05 at 22:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

TTT

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Post Your Good Trades Stories [OLD THREAD FOR REFERENCE] Stoneyginger Good Trades 539 25556
11th May 11 at 22:11
by scunnylad
 
Important decision, my next car. Gary GSi General Chat 25 855
27th Jan 04 at 20:57
by el gordo
 
Morrette Indicator Help paddy.corsa Help Zone, Modification and ICE Advice 3 988
10th May 04 at 15:16
by Stu_22
 
Morrette indicators? sigibbons General Chat 12 1052
9th Feb 05 at 18:34
by sigibbons
 
2 pairs of m3 mirros for sale FlamingCorsa Parts Offered 12 625
8th Apr 05 at 19:08
by Chambersuk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » Problems with indicators - please respond! 27 database queries in 0.0697551 seconds