corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » General Chat » people with toad ai606 alarm....look in here please.


New Topic

New Poll
  <<  1    2  >> Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author people with toad ai606 alarm....look in here please.
blackcorsa20
Member

Registered: 17th Nov 04
Location: North Yorkshire
User status: Offline
   24th Mar 05 at 16:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

ive jus had my new alarm fitted today and it doesnt chirp as i think the fitter has disabled this...how do i rearm the chirp so when i lock the carit chirps aswell as flashing?it tells you how to disarm in the book but not how to rearm?
cheers
dirtydan
Member

Registered: 3rd Sep 03
Location: Canvey, Essex Drives : Corsa Sport
User status: Offline
24th Mar 05 at 16:01   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

push the green button for 30 secs and then wish for your demand!
blackcorsa20
Member

Registered: 17th Nov 04
Location: North Yorkshire
User status: Offline
24th Mar 05 at 16:02   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

?i dont understand m8?
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
24th Mar 05 at 16:23   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

what green button?
dna23
Member

Registered: 1st Nov 04
Location: Northamptonshire
User status: Offline
24th Mar 05 at 16:24   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

on your remote control, mine has a black and green button, the black turns the chirp on/off and the green arms it...
python
Member

Registered: 11th Mar 05
User status: Offline
24th Mar 05 at 17:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

all buttons are black on the new ones!!!
Rus
Member

Registered: 24th Jan 05
Location: SE London, Kent
User status: Offline
24th Mar 05 at 17:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by python
all buttons are black on the new ones!!!


thats a bitch
mav
Member

Registered: 19th Jun 01
Location: Scotland
User status: Offline
24th Mar 05 at 17:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

look in your manual
dirtydan
Member

Registered: 3rd Sep 03
Location: Canvey, Essex Drives : Corsa Sport
User status: Offline
24th Mar 05 at 18:02   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by blackcorsa20
?i dont understand m8?


LOL i was actually being sarcastic
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
24th Mar 05 at 18:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by blackcorsa20
ive jus had my new alarm fitted today and it doesnt chirp as i think the fitter has disabled this...how do i rearm the chirp so when i lock the carit chirps aswell as flashing?it tells you how to disarm in the book but not how to rearm?
cheers



ok this is a bit long winded and im doing it from memory so don't blame me if you fuck things up

You need to enter programming mode by entering your pin number. Consult your manual on how to do this.

Then you need switch 1-5 (siren chirp on/off)

after entering pin, turn ign on press button 1 once.

Turn ign off.

Turn back on, press button 1 once, you'll heard a chirp

Turn ign off.

Turn back on. Press button 1 5 times slowly, the alarm will chirp each time you press it, after the 5th press you'll have a solid red LED (indicating status is off), press buttons 1 and 2 TOGETHER to change this to green.

Turn ignition off and wait until the alarm exits programming mode.

It should now chirp when you arm and disarm the car.

Hope this helps



slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
29th Mar 05 at 19:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

wanna do this but how sure are u that this is right?
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
29th Mar 05 at 19:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

very mate. i was messing around with it the same day
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
29th Mar 05 at 19:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

cheers
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
29th Mar 05 at 19:36   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

if u wanna reverse it just do the same or is any part of it different?

[Edited on 29-03-2005 by slugger_54132]
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
29th Mar 05 at 19:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yep just do the same, the switches work like a toggle.

the LED will be on for one setting and off for the other
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
30th Mar 05 at 09:54   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Cheers for the help mate did it this morning, all worked fine, if by accident i went into 1-6 and change that what did i change?

I changed it back, but just hoping i aint buggered anything up?
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
30th Mar 05 at 10:02   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

switch 1-6 is Lock Pulse Duration. Default setting is 0.6 seconds other setting is 3.5 seconds.

As long as you changed it back then it's fine
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
30th Mar 05 at 11:03   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yeah i got out realised i had done the wrong setting ao changed it back.

u have been a great help, cheers
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
30th Mar 05 at 11:26   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

no problems mate.

I've been trying to get the siren chirp (when you arm/disarm it) turned on because the muppets who fitted it turned it off (it's illegal apparantly)

The switch i need is 1-5 but for some reason when i enter it all i get is a green flashing LED.
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
30th Mar 05 at 11:26   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

no problems mate.

I've been trying to get the siren chirp turned on because the muppets who fitted it turned it off (it's illegal apparantly)

For some reason when i enter it all i get is a green flashing LED.
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
31st Mar 05 at 00:51   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yeah mine was switched off when i had it fitted too? But i changed it just as u described and had no problems.

Only thing i notcied was when u are pressing button one five times, on the first press, it doesnt chirp, but does on the next four. Hence why i ended up at 1-6.

why would it be illegal?

Most cars dont chirp when u arm/disarm them, ie factory fit ones?
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
31st Mar 05 at 10:19   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

maybe thats where im going wrong, i presumed because it doesnt chirp it hasnt started counting the switches...

When i press it the fifth time though you hear 5 chirps so i thought i did it right?

slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
31st Mar 05 at 12:14   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

No ignore the chirps just do it by the number of presses, first press wont make a noise, and it worked for me.

Hope that helps mate
--Dave--
Banned

Registered: 17th Feb 04
Location: Essssseeeeex Drives: Black Supra TT
User status: Offline
31st Mar 05 at 12:18   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

when you pressed the button for the 3rd time did you get 3 chirps? and then 4 when you pressed it for a 4th time?
slugger_54132
Member

Registered: 4th Feb 03
Location: Fair Oak, Hampshire
User status: Offline
31st Mar 05 at 16:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

not sure mate will have a look in a bit for u!

  <<  1    2  >>
New Topic

New Poll

Corsa Sport » Message Board » General Chat » people with toad ai606 alarm....look in here please. 22 database queries in 0.0119529 seconds