corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » Thought id post this jst to let u know....


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author Thought id post this jst to let u know....
Ally
Member

Registered: 2nd Jul 03
Location: Pontypool Drives: a Skoda
User status: Offline
13th May 04 at 10:20   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Richies gone on holiday for 2 weeks, so any ice and electric help needed just post on here, AdiSRI is also pretty good with questions from what I've seen.

Says he's sorry but, c'mon, if u could go and sun yourself for 2 weeks then im sure you would

Thanks Guys,
Ally
cdcool1
Member

Registered: 9th Jun 02
Location: Scunny
User status: Offline
13th May 04 at 10:31   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I'll offer all the help i can

Good with technical stuff but choosing components or HU's i'm not so good at
AdiSRI
Member

Registered: 1st May 02
Location: Berkshire
User status: Offline
13th May 04 at 11:03   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Yup we'll try and keep it going in here without the master!
Ally
Member

Registered: 2nd Jul 03
Location: Pontypool Drives: a Skoda
User status: Offline
13th May 04 at 11:04   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I am his slave
SteveW
Member

Registered: 15th Jul 02
Location: Up in the clouds
User status: Offline
13th May 04 at 16:27   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i wont answer anything.. cos i think you are all a load of spunk eaters......





well i know Ally is anyways
Ally
Member

Registered: 2nd Jul 03
Location: Pontypool Drives: a Skoda
User status: Offline
14th May 04 at 14:48   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Who told you that
cdcool1
Member

Registered: 9th Jun 02
Location: Scunny
User status: Offline
14th May 04 at 17:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by Ally
Who told you that


not denying it then
Ally
Member

Registered: 2nd Jul 03
Location: Pontypool Drives: a Skoda
User status: Offline
14th May 04 at 17:35   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

.....
5doormodder
Member

Registered: 16th May 02
User status: Offline
14th May 04 at 21:32   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

still no denying it ? lol.


Anyway, I have a problem, can anyone sort me out, I got a 1200w 4 channel amp, with high and low pas frequencies that are all adjustable. I have 2 10 inch subs running off channel 1 and 2 and the 6x9's running off channel 3 and 4

I get a horrible high pitched noise from my 6x9's tweeters, it seems to go in flow with the car altenator, i.e gets louded as i push the accelorator down, or even when i use the brake or the window wipers basicly anything electrical in my car.

My phono leads are run down the opposite side of the car to the power lead, and i even tried using a noise surpressor on the end of the phono leads but no luck, didnt make any difference atall.

It anyone can shed some light on it, would be great. For now, ive just wired the 6x9's to the headunit instead of the amp, cant stand that high pitched noise !
5doormodder
Member

Registered: 16th May 02
User status: Offline
14th May 04 at 21:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

another thing is my powercap light dosnt come on, I charged it up like the manual says, but the lights dont come on, I have the power lead comming from the battery into the cap, then the power lead comming from the cap to the amp, then the earth lead is earthed on the other side of the powercap :S

5doormodder
Member

Registered: 16th May 02
User status: Offline
14th May 04 at 21:34   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

(lights came on when i first charged it up, but after i connected all the leads, it never lights up)
ed
Member

Registered: 10th Sep 03
User status: Offline
15th May 04 at 20:45   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by snowy
i wont answer anything.. cos i think you are all a load of spunk eaters......





well i know Ally is anyways

You're a spunk eater too though
corb
Member

Registered: 24th Apr 02
Location: Calgary, Alberta, Canada
User status: Offline
15th May 04 at 21:36   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

I cant be arsed with answering these ice questions anymore, ive given up
Ally
Member

Registered: 2nd Jul 03
Location: Pontypool Drives: a Skoda
User status: Offline
15th May 04 at 21:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

what about this one corb ....

whats an amp my boyfriend knows everything and i dont even know what coloured wires are for what
corb
Member

Registered: 24th Apr 02
Location: Calgary, Alberta, Canada
User status: Offline
15th May 04 at 21:46   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

red is your ground, black is your remote and the thin blue one is your 12v feed from the battery.
Ally
Member

Registered: 2nd Jul 03
Location: Pontypool Drives: a Skoda
User status: Offline
15th May 04 at 21:48   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Once i get my car im kinda hoping richie will do all of it for meeee laaaaa

You know u want to Rich ... u loves meeee
PainZ
Member

Registered: 28th Jun 02
Location: Camberley, Surrey - Drives a Black Vectra VXR Esta
User status: Offline
15th May 04 at 22:38   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by corb
red is your ground, black is your remote and the thin blue one is your 12v feed from the battery.


aint black ground
red 12v
thin blue remote
cdcool1
Member

Registered: 9th Jun 02
Location: Scunny
User status: Offline
15th May 04 at 23:14   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by PainZ
quote:
Originally posted by corb
red is your ground, black is your remote and the thin blue one is your 12v feed from the battery.


aint black ground
red 12v
thin blue remote


well done sherlock
5doormodder
Member

Registered: 16th May 02
User status: Offline
16th May 04 at 20:41   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

ERM, I know that already. I just want rid of the bloody high pitched sound
Reedy
Member

Registered: 11th Apr 04
Location: Hammersmith
User status: Offline
16th May 04 at 21:28   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

its can be of many causes, i found out that i needed a better alternator. Sumtimes the cables pick up this noise. this also happneded to my mates but all we did was change the rca to non fader and it went
5doormodder
Member

Registered: 16th May 02
User status: Offline
17th May 04 at 10:21   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

whats non fader
cdcool1
Member

Registered: 9th Jun 02
Location: Scunny
User status: Offline
17th May 04 at 16:53   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

A cable without an attenuator , basically a normal RCA cable

 
New Topic

New Poll

  Related Threads Author Forum Replies Views Last Post
Interior for sale?!?!? darryl Classifieds 14 671
21st Mar 03 at 16:35
by cheakycharlie
 
Ollie! Sam General Chat 78 2154
22nd Apr 03 at 16:45
by Super_si
 
In-Car Screens rate n slate -Aliba- Help Zone, Modification and ICE Advice 3 678
10th Nov 03 at 23:06
by TOMAS
 
My friends Pug Ally General Chat 35 1198
25th Apr 04 at 17:03
by Jambo
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » Thought id post this jst to let u know.... 27 database queries in 0.0174692 seconds