corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » MFD help


New Topic

New Poll
  Subscribe | Add to Favourites

You are not logged in and may not post or reply to messages. Please log in or create a new account or mail us about fixing an existing one - register@corsasport.co.uk

There are also many more features available when you are logged in such as private messages, buddy list, location services, post search and more.


Author MFD help
mjw_2k2
Member

Registered: 18th Sep 03
Location: Anglesey, North Wales
User status: Offline
10th Dec 03 at 13:52   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

Is the mfd supposed to show the date all the time cos wheneva i start the engine the date goes off? is that normal?
Mistamist
Member

Registered: 16th Jul 03
Location: Gillingham, Kent
User status: Offline
10th Dec 03 at 13:54   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

have you changed your radio from the std vauxhall radio? if so you need to cut the remote wire on the main loom of the radio.
mjw_2k2
Member

Registered: 18th Sep 03
Location: Anglesey, North Wales
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:00   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yep i have, whats the remote wire?
Mistamist
Member

Registered: 16th Jul 03
Location: Gillingham, Kent
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:01   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

the blue with white bits if i remember correctly.
mjw_2k2
Member

Registered: 18th Sep 03
Location: Anglesey, North Wales
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:09   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

is dat behind the cd player or the mfd?
mjw_2k2
Member

Registered: 18th Sep 03
Location: Anglesey, North Wales
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

rite ok on the radio ye soz didnt read it propa
mjw_2k2
Member

Registered: 18th Sep 03
Location: Anglesey, North Wales
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:10   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

so what i just cut it? will it change anythin else?
mjw_2k2
Member

Registered: 18th Sep 03
Location: Anglesey, North Wales
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:11   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

+ the temp bit dont work so how do i get that to work?
scoob
Premium Member

Avatar

Registered: 16th Oct 03
Location: Beverley, E Riding of Yorkshire
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:16   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

isnt it a grey wire whit a red stripe?
Mistamist
Member

Registered: 16th Jul 03
Location: Gillingham, Kent
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:25   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i aint sure bout the temp sensor but the date bit is being turned off by the remote wire from the radio cos the olf vaux ones show the radio frequency there, so just snip it and tape up the ends. its a blue wire with a white strip normally. its comes from the back of the radio. (if your amp is on it then cut the wire after the join)
scoob
Premium Member

Avatar

Registered: 16th Oct 03
Location: Beverley, E Riding of Yorkshire
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:27   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

ok i will cut evry wire till summat happens

[Edited on 10-12-2003 by scoob]
Mistamist
Member

Registered: 16th Jul 03
Location: Gillingham, Kent
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:30   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by scoob
ok i will cut evry wire till summat happens

[Edited on 10-12-2003 by scoob]


Ingenius idea, let me know if it works.
scoob
Premium Member

Avatar

Registered: 16th Oct 03
Location: Beverley, E Riding of Yorkshire
User status: Offline
10th Dec 03 at 14:36   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

will do
M2RTY
Member

Registered: 25th May 01
User status: Offline
10th Dec 03 at 15:21   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

isnt the blue or blue/white wire from the radio the remote for the amp? if so then its not the same one i assure u - dont cut it
scoob
Premium Member

Avatar

Registered: 16th Oct 03
Location: Beverley, E Riding of Yorkshire
User status: Offline
10th Dec 03 at 15:22   View Garage View User's Profile U2U Member Reply With Quote

i have just cut the blue one worked but no amp so i connected it again lol
Mistamist
Member

Registered: 16th Jul 03
Location: Gillingham, Kent
User status: Offline
10th Dec 03 at 15:44   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

yes the blue one does control the amp but as i said if you cut it after the join you will ba alright as it also supplies power to the original radio circuit in the mfd. try it and find out and if you do it right, you should find everything is cushdy!
Mistamist
Member

Registered: 16th Jul 03
Location: Gillingham, Kent
User status: Offline
10th Dec 03 at 15:46   View User's Profile U2U Member Reply With Quote

quote:
Originally posted by mistdotcom
i aint sure bout the temp sensor but the date bit is being turned off by the remote wire from the radio cos the olf vaux ones show the radio frequency there, so just snip it and tape up the ends. its a blue wire with a white strip normally. its comes from the back of the radio. (if your amp is on it then cut the wire after the join)

 
New Topic

New Poll

Corsa Sport » Message Board » Help Zone, Modification and ICE Advice » MFD help 23 database queries in 0.0205610 seconds