corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » Off Day » Geek Day » Ipad2 weirdness » Post Reply

Combe Tickets

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Icon:
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicized text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert Email Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
Post Options: Disable smileys?
Turn BBCode off?
Receive email notification of new replies?

ed

posted on 23rd May 12 at 13:02

Not sure - perhaps you should try getting online support from here:

http://www.apple.com/au/support/ipad/contact/

Could give them a call and see what they say too I guess?


bubble

posted on 23rd May 12 at 12:58

quote:
Originally posted by ed
Have you got a local Apple store near you? Try booking an appointment with them to get it sort - might make me sound like a bit of a fanboy, but they're very good with returns and repairs so they should be able to help you out no matter where the product was bought from.


No apple store but resellers?


ed

posted on 23rd May 12 at 08:41

Have you got a local Apple store near you? Try booking an appointment with them to get it sort - might make me sound like a bit of a fanboy, but they're very good with returns and repairs so they should be able to help you out no matter where the product was bought from.


bubble

posted on 23rd May 12 at 08:13

quote:
Originally posted by ed
How old is it? If its playing up, the Apple store should be able to sort it for you/replace it if it's still under AppleCare.


My work bought it for me in March but I'm currently working in Oz till September so not sure of how it would work with sorting it?


ed

posted on 22nd May 12 at 14:11

How old is it? If its playing up, the Apple store should be able to sort it for you/replace it if it's still under AppleCare.


bubble

posted on 22nd May 12 at 11:59

I fixed the sound issue. Had to assign the slider key to lock screen, and then back to mute again. It's starting to run real slow now. No apps open, done the home button and power thing, still seems buggy.


bubble

posted on 10th May 12 at 15:41

quote:
Originally posted by John
Power button and home button for 10 seconds to restart it properly.


Just done tis so will see how it goes.


Dan H

posted on 10th May 12 at 15:30

downgrade it to 5.0.1 see if that helps?


John

posted on 10th May 12 at 15:29

Power button and home button for 10 seconds to restart it properly.


Sam

posted on 10th May 12 at 15:24

I assume the old turning it off/waiting a minute/turning it back on trick doesn't help?


ed

posted on 10th May 12 at 15:24

Sounds like it's trying to log into a WiFi hotspot. No idea why it's doing it though if you're on home WiFi though.


bubble

posted on 10th May 12 at 15:15

quote:
Originally posted by Sam
You updated the iOS software on it?


Yup. On 5.1.1 (9b206)

Actually, it's been doing this since the update. And noticed notification sounds gone but music ok, notification settings all the same, and yes it's on loud.

[Edited on 10-05-2012 by bubble]


Sam

posted on 10th May 12 at 15:06

You updated the iOS software on it?


bubble

Icon depicting mood of post posted on 10th May 12 at 07:55

Hello, wondering if anyone can shed any light on this.

Got an ipad2 and randomly when browsing the web, another safari opens and takes me to the apple site, the site loads up, then the browser rolls down the screen and is gone?

It's not a new tab opening but a new safari, then within 5 seconds it goes?