corsasport.co.uk
 

Corsa Sport » Message Board » General Chat » Corsa C SRI- Wiper's Problem?!?! » Post Reply

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Icon:
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicized text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert Email Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
Post Options: Disable smileys?
Turn BBCode off?
Receive email notification of new replies?

Joe

posted on 27th Nov 10 at 17:31

I know the feeling.


LeeM

posted on 27th Nov 10 at 17:13

im going to, theres loads i need to do im just too lazy to work on my own car :lol:


Joe

posted on 27th Nov 10 at 12:24

Just take the arms off and fit them a bit further up the screen Lee.


LeeM

posted on 27th Nov 10 at 11:12

Think mine must have been changed but put back together wrong, the wipers sit too far down and don't go all the way to my drivers a pillar


AlexSXI

posted on 27th Nov 10 at 08:59

I ended up replacing the whole Wiper Motor, the old one was a bit of a mess, it was 125 from Vauxhall :| but got it fitted with a little help from a mechanic friend for a 10.


neil h

posted on 22nd Nov 10 at 19:59

quote:
Originally posted by Joe
Wiper motor, the park relay is part of the motor.

Also if they were going really slow, the spindles in the rack will have seized/started to seize.


Nail, head, done. Thats the problem i had with my C (both the linkage and the motor), you'll have to get a new motor from ebay/Vx. How ever the linkage can be refurbished quite easily, will need to strip the whole lot down clean it up then grease all the bearings and it'll be fine.


gavin18787

posted on 22nd Nov 10 at 19:39

brother has just bought an 04 sri and it had a new wiper linkage the week before as it has seized. So like said must be a cmmon issue


RS6

posted on 22nd Nov 10 at 18:46

it will be the wiper motor all seized up with lime scale you need to remove the scuttle pannel and remove it, over time they they slow to a crawl


Joe

posted on 22nd Nov 10 at 18:38

quote:
Originally posted by AlexSXI
Bloody 'Linkage' on Corsa C's! Already had the Gear linkage done this year :lol:

Haven't got much money till thursday payday but will look into it then

Cheers guys :thumbs:

I'll let you know Callum!


If the rack is seized, with a bit of patience and time you can just free it off.


andys sxi

posted on 22nd Nov 10 at 18:35

i had to have my gearlinkage done aswell

when you fit a new wiper linkage make sure its set up properly i didnt do mine properly because when i was on the motoway way and put my wipers on they would stay up the window a bit untill u stopped and then they would go in the correct place


AlexSXI

posted on 22nd Nov 10 at 18:30

Bloody 'Linkage' on Corsa C's! Already had the Gear linkage done this year :lol:

Haven't got much money till thursday payday but will look into it then

Cheers guys :thumbs:

I'll let you know Callum!


andys sxi

posted on 22nd Nov 10 at 18:18

when i had a corsa c i had to change the wiper linkage becuase it seized mine was a 03 reg aswell

i got mine from vauxhalls for about 40-60


Rich H

posted on 22nd Nov 10 at 18:06

Yup the wiper motors on these are quite prone to going, especially the earlier ones :thumbs:


Joe

posted on 22nd Nov 10 at 17:57

Wiper motor, the park relay is part of the motor.

Also if they were going really slow, the spindles in the rack will have seized/started to seize.


Callum

posted on 22nd Nov 10 at 17:36

Same on mine mate, gonna get it sorted soon, if you find out what it is u2u me ;)


MarkSport

posted on 22nd Nov 10 at 16:49

My sisters tigra does this. think its the relay though


SR91

posted on 22nd Nov 10 at 16:39

Try disconnecting your battery for 5 mins?


AlexSXI

posted on 22nd Nov 10 at 16:29

I've got a Corsa C 1.8 SRI 03 Plate,

My Windscreen Wipers have recently gone crazy.

They started slowing up when in motion, I changed the blades and checked they weren't too near the glass etc.

Now, they're stuck at about a 45 degrees angle. Right in my eye-line when driving. When I turn them on they wipe down to the normal position then back up to a 90 degree angle then back down to about 45 degrees then stop. They still work when on continuously.

What the hells up with them and how can I fix them?!?! :boggle:

:thumbs: